knyt & lyt rumors corner
Helt Nyt tema!!

Kom denne aften og få en masse fed musik og gode historier...

Westcoast musik - EKSTRAKONCERT!!

Selvom de kun 100 publikummer sad ned til vores første koncert i 6 mdr., så væltede salen ved den oprindelige koncert. Derfor har vi besluttet at lave en ekstrakoncert af dette fantastisk ‘Knyt & Lyt’ tema.

Gavekort, som er udstedt ved flytningen af koncerten kan selvfølgelig bruges, ved at kontakte Glæsel på info@rumorscorner.dk senest 10 september , hvis du vil være sikker på at komme til koncerten. Så har vi nemlig styr på antallet af publikummer til koncerten, som ikke skal være for stort.

Dette helt nye tema har Rumors Corner holdet glædet sig til at spille. Westcoast Musik dækker et kæmpe område i Amerikansk musikhistorien.

Du vil kunne komme til at høre musik fra kunstnere som Kenny Loggins, Doobie Brothers, Chicago, James Taylor, Fleetwood Mack, Christoffer Cross, Rickie Lee Jones og mange, mange flere.

Glæsel er allerede igang med at arrangere musik, og i løbet af måneden vil både musikere og aftenens solister Bobo Moreno, Anne Murillo, Gry Trampedach og Marcel Gbekle kimer ham ned med guldkorn fra dette skattekammer af det bedste af det bedste af Amerikansk Westcoast musik, eller som det også kaldes – ‘YACHTROCK’

Hør klassikere fra kunstnere som:

Vi glæder os helt vildt. Du kan gøre det samme.

- vi garanterer en masse god musik og sjove historier.

Nedtællingen er begyndt!

Rumors Corner præsenterer:

En række af landets bedste solister og musikere med Jan Glæsel i spidsen

☆ Crooner ☆

Bobo Moreno

☆ Diva ☆

Gry Trampedach

☆ Diva ☆

Anne Murillo

☆ Crooner ☆

Marcel Gbekle

☆ Kapelmester ☆

Jan Glæsel

Rumors Corner Bandet

Vi glæder os til at spille for Jer!

If the music is too loud - you're too old...

Del gerne dette musikalske frirum

Vi kan alle bruge et pusterum med go’ musik & smil!