knyt & lyt rumors corner
På Facebook

'Stay-safe' Videokoncert - online

Da vi ikke kan gå på scenen i aften, har vi valgt at gå online. 

Rumors Corner skulle have spillet Live i Sigurdgade i aften, men som et plaster på såret, så sender vi en ‘Best Of’ ‘Stay-Safe’ videokoncert Online på Facebook.

Værter er Jan Glæsel og Jakob Olsen, der vil fortælle lidt anekdoter og andre gode historier om os, musikken og kunstnerne imellem videoerne. Vi glæder os.

Så sæt jer ned foran skærmen, tag en drink, din kone, mand, kæreste eller kæledyr i hånden og hør en perlerække at de bedste ting Rumors Corner har lavet i gennem de sidste 5 år.

Kom denne aften og fest med os.

- vi garantere tømmermænd i danse fødderne!

Hør klassikere fra kunstnere som:

  • Crusaders
  • Michael Bublé
  • Aretha Franklin
  • Ike & Tina Turner
  • Stevie Wonder
  • Kenny Loggins
  • Michael Jackson
  • og mange, mange flere...

Nedtællingen er begyndt!

dage
timer
min
sek

Rumors Corner præsenterer:

En række af landets bedste solister og musikere med Jan Glæsel i spidsen

☆ Introducing ☆

Marcel Gbekle

☆ Crooner ☆

Bobo Moreno

☆ Diva ☆

Gry Trampedach

☆ Diva ☆

Anne Murillo

☆ Kapelmester ☆

Jan Glæsel

Rumors Corner Bandet

Vi glæder os til at spille for Jer!

If the music is too loud - you're too old...

Del gerne dette musikalske frirum

Vi kan alle bruge et pusterum med go’ musik & smil!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype
Del på email
LUK MENU

ANNE MURILLO

Anne er i den absoluttte top af danske sangerinder. Hendes stilsikkerhed gør, at hun er det perfekte medlem af Rumors Corner-familien. Anne giver sig i kast med selv de største og mest ikoniske sange, hvor de fleste ville frygte at mundfulden blev for stor. Men med en overlegen virtuositet leveres der hver gang. Se Annes CV på hendes website (under opbygning)

SANGERINDE

Marcel Gbekle

På trods af sin unge alder, så både er og lyder Marcel som en erfaren sanger 😀 Han har i flere år sunget med Patrick Dorgan, Wafande, medvirker i forskellige musicals og har også deltage i MGP med en af de fedeste soulsange, der har deltaget

Glæsel blev blæst bagover da han her i september debuterede i Sigurdsgade ved vores 'Som En Lørdag Aften i Montmartre' i Sigurdsgade. Marcel er et perfekt tilføjelse til Rumors Corner familien. Kom selv og hør det 'I Lunden'

GÆSTESOLIST

TRILLE PALSGAARD

Trille er en af de absolut mest alsidige sangerinder i Danmark. Derfor har hun arbejde med Glæsel i de sidste 10-15 år. Det er en fornøjelse bare at lukke øjnene og lade sig rive med, når Trille fortolker sangene på Rumors Corners repertoire.

Trille er ligeledes højt uddannet inden for både Reiki og lydhealing. Læs mere om det på hendes hjemmeside,

FAST-DIVA

GRY & ANNE

Disse to vidunderlige kvinder har Jan Glæsel arbejdet med i snart mange år. Begge sangerinder mestrer næsten alle stilarter som solister, men hører til den aller øverste topklasse blandt danske korsangere. Det er en absolut stor fornøjelse at arbejde så kompetente sangerinder som Trille & Anne.

FASTEDIVAER

TRILLE & ANNE

Disse to vidunderlige kvinder har Jan Glæsel arbejdet med i snart mange år. Begge sangerinder mestrer næsten alle stilarter som solister, men hører til den aller øverste topklasse blandt danske korsangere. Det er en absolut stor fornøjelse at arbejde så kompetente sangerinder som Trille & Anne.

FASTEDIVAER

Charles Pierre (UK)

Charles Pierre er mangeårigt medlem af London Beat, hvis største hits absolut må være 'I've Been Thinking About You'. Charles har en lang og prominent karriere bag sig og har arbejdet med artister som Celine Dion, Babyface, Michael Bolton, Vanessa Williams, Trey Lorenz, Joshua Kadisson og mange mange flere. OG nu også Rumors Corner😀

Som vokalcoach har han arbejdet på så prominente shows som:
 Pop Idol (UK), Fame Academy (UK), Sangstjerner (DK)

GÆSTESOLIST

The Rumor Corner Hornsection

Nogle af de mest fantastiske aftener, som både Rumors Corner og publikum har haft sammen er, når vi vælger det helt store udtræk og inviterer de ekstra blæsere inde og så giver den max gas, hvadenten det er i Sigurdsgade eller 'I Lunden' på Travbanen. Scenen er fyldt til bristepunktet med sangere og musikere, og salen er propfyldt med danseglæde og forventningsfuldepublikummer.

Det er en fantastisk fornemmelse at opleve det lydtryk, som det giver, når hele holdet starter disse aftener med introen til Earth Wind & Fires 'In The Stone' Verdens bedste åbningsnummer. Det er aftener, du ikke vil gå glip af.

GÆSTESOLIST

JØRGEN THORUP

Glæsel har altid været vild med Jørgens powerfulde stemme, og har ved flere lejligheder sunget med Rumors Corner. Samarbejdet startede tilbage i 80'erne hvor Jørgen indsang en reklamefilm  som Glæsel havde komponeret: "For Texaco Tænker På Dig"😀

Siden da har Jørgen været medlem af Shu-Bi-Dua som keyboardspiller og sanger, og i dag er han forsanger i, Michael Hardinger Band, som rejser landet tyndt året rundt. Forbered jer på en stemme af dimensioner, som vil forgylde denne Juleaften med os alle i Rumor Corner - Vi glæder os.

GÆSTESOLIST

Leroy Collins

I 1984 da Danmarks Radio have seertal på omkring 100% på kanalens lørdagsflader, der trådte den flamboyante Leroy ind i danskernes stuer engang i dec. med sin Funk-rap ' I'm The Juleman'. Glæsel faldt fornyligt over klippet på youtube, og barslede med idéen at genoplive dette stykke TV histore ved Rumors Corners JuleDanseFest 2018.

Leroy var en legende i det gamle Montmartre og efter en del år i udlandet som entertainer, er han vendt tilbage til Danmerk, og NU skal det være. Glæd jer - det bliver sjovt.

GÆSTESOLIST

Sigurdsgade - Nørrebro

RUMORS CORNER KONCERTER! August - December 2018

'I Lunden' - Travbanen

RUMORS CORNER KONCERTER! September - December 2018

JAKOB SVEISTRUP

Jakob Sveistrup har ved flere lejligheder stillet op på Rumors Corner's legeplads. Hans stemme er rå, funky, soulfuld og vildt energisk. Derfor passer han ekstremt godt ind sammen med Rumors Corner Holdet.

Jakob har netop udgivet et spritnyt album, der redefinerer ham som sanger og komponist. Albummet oser af Jakobs kærlighed til soul og funk og som han selv siger: "Det her er min lyd. Det her er, det nærmeste man kommer mit musikalske ståsted anno 2018 ".

GÆSTESOLIST

JULIE LINDELL

Julie var en af de første gæstesolister vi havde med i 2015. Både Rumors Corner holdet og publikum ville have mere. Julie er meget travl sangerinde både med Anne Linnet, men også med hendes egen karriere inden for gospel, pop og rock.

Julie er nok det tætteste, vi kommer på en dansk Diva, og hun sagde ja til at medvirke denne gang på betingelse af, at hun fik lov til at give sig i kast med nogle af Aretha Franklins allerstørste sange.

Så spænd sikkerbælterne Julie is 'In Da Hooouse!!'

GÆSTEDIVA

JONAS WINGE LEISNER

Jonas sang sig for alvor ind i danskernes bevidsthed tilbage i 1999, hvor han leverede titelsangen til den danske film 'Den Eneste Ene' - 'Don't Look For Love' sammen med Szhirley.

 

I dag er han forsanger i Funk &  Soulbandet Ridin' Thumb'. Jonas har nok en af mest internationale stemmer i landet. Hele Rumors Corner holdet glæder sig til at arbejde med Jonas igen - sidst var ved vores Motown Stevie Wonder Aften tilbage i 2015. Glæd jer til en Sinatra / Dean Martine duetten ' Me And My Shadow' sammen med Bobo.

GÆSTECROONER

KAYA BRÜEL

Kaya debuterede i 1991 i alder af bare 19 år, med albummet “KAYA” der solgte solgte over 85.000 eksemplarer. Udover en lang sangkarriere, har Kaya også medvirken i et utal af teaterforestillinger i både ind- og udland og hun er pt. ligeledes en fast del af comedygruppen CitySingler.

 

Vi er stolte over at byde Kaya velkommen i Rumors Corner familien og den aften byder hun ind med nogle af de Divasange, som står hendes hjerte nær.

GÆSTEDIVA

FLEMMING NILSSON

Flemming ‘Flemze’ Nilsson er en af Danmarks mest brugte percussionister og har spillet med et bredt udvalg af danske og internationale artister.

 

Flemming har før spillet med Glæsel, når der har været mulighed for at udvide orkesteret med percussion. Derfor var det oplagt, at Flemming skulle være en del af Rumors Corner.

PERCUSSION:

MORTEN VESTERGAARD

Morten er nyeste medlem af Rumors Corner. Han er født med absolut gehør og kendt som den virtouse pianist og holdkaptajn fra  “Hit Med Sangen” på DR1, hvor han har spillet med et utal af danske solister. Morten er stilistisk bred indenfor genrerne:

Jazz / Fusion, Pop og Brazil, og så er repertoiret stort.

Udover Rumors Corner spiller Morten med både Johnny Logan, Rugsted/Kreutzfeldt og Michael Ruff.

KEYBOARDS OG VOCAL

MIKKEL RIBER

Mikkel træder til når Thomas Risell ikke har mulighed for at lege med. Glæsel hyrede Mikkel som bassist på en af de utallige Linie 3 turneer og tog ham med over på TV2 Charlie som fast bassist på Talkshowet Meyerheim.

 

Mikkel er fast bassist med Lis Sørensen og spiller sammen med Kim Thomsen i Festmaskinen.

BASS:

KIM THOMSEN

Kim deler næsten posten med Mikkel Benn bag ved trommerne. Kim spillede med Glæsel første gang på Talkshowet Meyerheim og har hæng ved lige siden. Til hverdag spiller han med Lars H.U.G og 'Festmaskinen´. Kim har også sit eget studie, hvor han indspiller trommetrack på en lang række danske produktioner.

TROMMER:

GRY TRAMPEDACH

Gry har en stemme som kan få dig til at smelte. Glæsel fik allerede øjenen op for Gry da hun i 95 vandt talentkonkurrencen 'Stjerneskud' med en look-a-like performance som Sanne Salomonsen. Først en del år senere fik Glæsel fat i hende som fast medlem af Linie 3 holdet. Det er blevet til flere turneer med dem, og kan også ses på Rockshow udsendelserne på TV2 Charlie.

FASTDIVA

BOBO MORENO

Bobo behøver ingen nærmere præsentation.
Han er en del af grundstammen i Rumors Corner, og bandet nyder det, hver gang han er med. Han er en af landets absolut bedste sangere med et showmanship, som kan give én åndenød.

FAST-CROONER:

JESPER BO

Lydveteran og enthusiast. Har drevet egne lydstudier i 30+ år. Har produceret lyd på et utal af udgivelser i eget og andre studier samt musiklyd til utallige TV shows, mange af dem med Jan Glæsels Orkester. bl.a “Husk Lige Tandbørsten”.

 

Jesper Bo laver live lyd efter princippet: “Det skal være enkelt at få det til at lyde godt!” Og det er det med RUMORS Corner!! Driver stadig studie, nu JBoStudio og arbejder som lyd og gearkonsulent. Er også stadig aktiv som trommeslager.

Sounddesign:

LARS DK NIELSEN

Lars er en af landets mest alsidige og travle keyboardspillere. Dette har gjort, at han ikke har haft så meget tid til Rumors Corner i den seneste tid. Men når Lars er stand-in, er det altid en kæmpe fornøjelse.
Det er faktisk nemmere at nævne dem, som Lars ikke har spille med f.eks. Kaj Løvring og Poul Bundgård😀 Lars er fænomonal.

Lars har også spillet med Jan Glæsel igennem flere sæsoner af Talkshowet Meyerheim på TV2 Charlie.

KEYBOARDS OG VOCAL:

SØREN NØRUP

Søren er en gudsbenådet guitarist, som har spillet i utallige sammenhænge. Han startede i sin tid som guitarist i funk orkesteret Zap-Zap sammen med Erann DD og har sidenhen spillet med gud og hver mand.

 

Jan Glæsel har trukket på Sørens unikke guitarspil igennem snart 10 år, på diverse TV produktioner, i studiet og som fast guitarist med Linie 3.

GUITAR:

MIKKEL BENN

Diplomuddannet trommeslager og musiklærer ved Rytmisk Musikkonservatorium i 2002. Mikkel er pt. musikskoleleder på Egedal Musikskole. Mikkel har altid været en alsidig musiker, der vægter sin sound og udtryk højt.

 

Mikkel har en forkærlighed for rock, electronica, jazz, hiphop, og soul, og har der igennem fået udviklet en personlig lyd og spillestil.

TROMMER:

THOMAS RISELL

Thomas – A.k.a. MarlowDK har, udover at spille med Rumors Corner og Glæsel, sit helt eget basunivers på Youtube.

 

Thomas deler sin viden om basismen med hele verden på den måde, og han har tæt på 100.000 følgere på sin Youtubekanal.

BASS:

JAN GLÆSEL

Jan Glæsel har en lang og glorværdig karriere bag sig, som kapelmester på både TV og for en lang række danske og udenlandske solister.

 

Jan Glæsel har været kapelmester for Linie 3 i 25+ år og har leveret musik til spillefilm, TV-Shows og backet et utal af både danske og internationale kunstnere. Som kaptajn for Rumors Corner kommer Glæsel tilbage til det, som er vigtigt for ham – nemlig den gode musik på dens egne og publikums præmisser.

KAPELMESTER/TROMPET / KEYBOARDS:

MADS HAABER

For Mads og som virtuos saxofonist tæller repertoiret alt lige fra 40’ernes be-bob/swing gennem 80-90’ernes pop, funk og fusion og til nutidens møde med R’nB og den elektroniske musikverden. Mads har haft en masse spændende udfordringer både herhjemme og i udlandet.

 

Igennem de sidste mange år har Mads været Jan Glæsels ‘Wingman’ på både TV, med Linie 3 og andre produktioner.

Saxofon:

TRILLE & GRY

Disse to vidunderlige kvinder har Jan Glæsel arbejdet med i snart mange år både i studiet, men også på de lange Linie 3 turneer. Begge sangerinder mestrer næsten alle stilarter som solister, men hører til den allerøverste topklasse blandt danske korsangere.

 

Både Trille og Gry har travle karrierer ved siden af som både sangere, Reiki-healer (Trille) og maler (Gry) Det er en absolut stor fornøjelse at arbejde så kompetente sangerinder som Trille & Gry.

FASTEDIVAER

JAKOB OLSNE

En gang i 1965 købte jeg min første Rolling Stones plade. Da jeg kom hjem, pegede min far på Charlie Watts, og sagde : “Ham kender jeg. Han er reklametegner fra London og en okay trommeslager”. Så satte jeg pladen på, og så sagde han : “Sikke noget lort”, og så gav han mig en plade med Muddy Waters. Lige nu spiller jeg med Rumors Corner, Blast og Big Apple Big Band og det løse.

 

Musikhistorie er en dedikeret hobby, og jeg elsker at fortælle en god historie... 

GUITAR OG VÆRT

BRYAN RICE

Bryan Rice’s CV er langt og imponerende. Hans største hit er uden tvivl ‘No Promises’.

 

Sangen indgik i den danske film ‘Nynne’ fra 2005. Sangen var den fjerde mest spillede melodi på playlisterne i perioden 2000 – 2009 jvf. Koda. ‘No Promises’ kommer vi helt sikkert til at høre.

GÆSTESOLIST

Gæstesolist:

Marcel Gbekle

På trods af sin unge alder, så både er og lyder Marcel som en erfaren sanger 😀 Han har i flere år sunget med Patrick Dorgan, Wafande, medvirker i forskellige musicals og har også deltage i MGP med en af de fedeste soulsange, der har deltaget

Glæsel blev blæst bagover da han her i september debuterede i Sigurdsgade ved vores ‘Som En Lørdag Aften i Montmartre’ i Sigurdsgade. Marcel er et perfekt tilføjelse til Rumors Corner familien. Kom selv og hør det ‘I Lunden’

Fast-Crooner:

Bobo Moreno

Bobo behøver ingen nærmere præsentation.
Han er en del af grundstammen i Rumors Corner, og bandet nyder det, hver gang han er med. Han er en af landets absolut bedste sangere med et showmanship, som kan give én åndenød.

Fast-Diva:

Trille Palsgaard

Trille er en af de absolut mest alsidige sangerinder i Danmark. Derfor har hun arbejde med Glæsel i de sidste 10-15 år. Det er en fornøjelse bare at lukke øjnene og lade sig rive med, når Trille fortolker sangene på Rumors Corners repertoire.

Trille er ligeledes højt uddannet inden for både Reiki og lydhealing. Læs mere om det på hendes hjemmeside.

Kapelmester/trompet / keyboards:

JAN GLÆSEL

Jan Glæsel har en lang og glorværdig karriere bag sig, som kapelmester på både TV og for en lang række danske og udenlandske solister.

Jan Glæsel har været kapelmester for Linie 3 i 25+ år og har leveret musik til spillefilm, TV-Shows og backet et utal af både danske og internationale kunstnere. Som kaptajn for Rumors Corner kommer Glæsel tilbage til det, som er vigtigt for ham – nemlig den gode musik på dens egne og publikums præmisser.