Kulturværftet blænder op for et funklende nyt koncept, når vi sender det første af en række shows, der tager dig med ud over rampen og med ind i musikhistorien.

Akkompagneret af Jan Glæsels 15-mand store orkester Rumors Corner, og fortalt på kyndigste vis af Henrik Milling og Nicolai Molbech bliver Earth, Wind & Fire det første historiske disco-glimrende dyk ind i en musikalsk rejse.

Hvis du tager en Earth, Wind & Fire plade ned fra hylden og hører den med hovedtelefoner på, bliver du teleporteret gennem sci-fi landskaber af pyramider, månelandinger, solformørkelser og ekstra terrestrial nærkontakt: Earth, Wind & Fire er musikhistoriens ultimative orkester.

Henrik Milling og Nicolai Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af at deres mesterværker snart er 40 år gamle. Hele historien bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester – Rumors Corner. Med Bobo Moreno som det vokale midtpunkt, kan vi garantere en aften i særklasse – en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

STARTEN PÅ EN NY SERIE AF SHOWS
”Let’s Groove” er en serie af tematiske shows, hvor fænomener fra musikhistorien danner ramme for en gennemgående historie akkompagneret af Jan Glæsel & Rumors Corner.

Del gerne dette musikalske frirum
Vi kan alle bruge et pusterum med go’ musik & smil!

RumorsCorner præsenterer

En række af landets bedste solister og musikere med Jan Glæsel i spidsen:

☆ FastCrooner ☆
Bobo Moreno
☆ FasteDivaer ☆
Trille & Gry
☆ Kapelmester ☆
Jan Glæsel

Nedtællingen er begyndt!

dage
timer
min
sek
Vi glæder os til at spille for Jer!

If the music is too loud - you're too old... 🙂